Performanse

Mogućnost vrhunskih performansi je ključ uspeha svakog posla. Široki spektar agregata i menjača obezbeđuje Vam snagu baš kad Vam je najpotrebnija.


Spektar motora

Transit Connect je opremljen spektrom oplemenjenih i pouzdanih dizel motora. Svi oni imaju impresivno ubrzanje i ekonomičnopst goriva, i omogućavaju veliki tovarni i vučni kapacitet. Veliki broj ključnih promena takođe znači i tišu udobniju vožnju za vozača i putnike. Izbor motora je sledeći:

  • 1.8L Duratorq TDCi common rail turbo diesel 75 PS/175 Nm
  • 1.8L Duratorq TDCi common rail turbo diesel 90 PS/220 Nm
  • 1.8L Duratorq TDCi common rail turbo diesel 110 PS/280 Nm

Upravljanje

Čvrsto na zemlji čak i pod punim tovarom. Inkorporiranjem nezavisnog MacPherson oslanjanja prednje osovine dobija se harmonija sa jednočlanim ili višečlanim zadnjim oprugama i nemorate da adaptirate Vaš stil vožnje bez obzira koliko ste opteretili Vaš kombi.

ABS

ABS sistem brine da se točkovi ne zaključaju prilikom kočenja. Ovo pomaže izbegavanju klizanja i gubitka kontrole pravca ukoliko ste primorani na kočenje prilikom savladavanja krivine ili ukoliko morate momentalno da se zaustavite.

TA

Opciona oprema na Tourneo Connect-u, TA radi u kombinaciji sa motorom i menjačem u cilju prevencije proklizavanja prednjih točkova i u ekstremnim uslovima značajno smanjuje tu pojavu. 

Bookmark & Share