Fotografije i multimedija

Spoljašnji dizajn

Utisak koji ostavi Vaše vozilo je bitan za Vaš posao. Ispod smele i stilske spoljašnjosti nalaze se neosporni kvaliteti koji čine Transit Minibus najcenjenijim vozilom u svojoj klasi.


Prednja svetla

Tehnologija osvetljenja kod Transita je dizajnirana da učini noćnu vožnju lakšom, bezbednijom i udobnijom. Dizajnirali smo prednja svetla da obezbede maksimum svetla u svim uslovima - velika sočiva mogu takođe podržati i opciona svetla za maglu koja čine vožnju lakšom u uslovima smanjene vidljivosti. Takođe, ako je vozilo opremljeno opcionim auto svetlima, ona će se uključiti kada senzori detektuju smanjenje inteziteta svetlosti, što znači da nećete morati da ih uključite za vrem sumraka ili noću ili dok idete kroz tunel.

Inovativni branici

Da bi olakšali čišćenje vetrobranskog stakla, dodali smo prag na braniku. Ovi ranici su sastavljeni iz tri dela tako da je zamena jednostavnija i jeftinija ukoliko dođ do oštećenja.

Zadnja vrata

Glazirana zadnja vrata sa duplim sistemom brisača čine kabinu osvetljenijom. Zadnji prozori su opremljeni sa automatskim brisačima koji se automatski uključuju prilikom selektovanja hoda unazad.

Award winning

Transit Minibus deli mnoge karakteristike kao i Transit. Možete se ponositi da vozite vozilo sa istim integritetom kao i dobitnik nagrade International Van of the Year 2007.

Tranzitu je dodeljena prestižna nagrada "International Van of the Year 2007". Skup nezavisnih vodećih novinara za komercijalna vozila iz 19 evropskih zemalja, su jasno stavili do znanja da su ozbiljno impresionirani sa napretkom koji je Ford učinio. Rekli su:

"Fordovi inženjeri su uzeli jedan od najboljih evropskih kombija i učinili ga još boljim. Bilo u gradskom saobraćaju ili na auto-putu, vožnja Ford Tranzitom je uživanje."

zavisi od lokalnog tržišta

zavisi od lokalnog tržišta 

Bookmark & Share