Performanse

Mogućnost vrhunskih performansi je ključ uspeha svakog posla. Široki spektar agregata i menjača obezbeđuje Vam snagu baš kad Vam je najpotrebnija.


Moćni i efikasni

Naša linija Duratorq TDCi dizel agregata je dizajnirana da poveća efektivnost i performanse. Najnoviji "common rail fuel-injection" sistem pomaže da se ukombiniju konjske snage i moment motora za superiorne karakteristike nosivosti i vuče. Šta više, zahvaljujući šestostepenom manuelnom menjaču i opcionim rezervoarom od 103L namenjenim za duga putovanja.

Diesel (15/17-sedišta Minibus)

2.4L Duratorq TDCi motor, dostupan u tri različite konfiguracije:

  • 100 PS/285 Nm
  • 115 PS/320 Nm
  • 140 PS/375 Nm
3.2L Duratorq TDCi motor je dostupan u varijanti sa šest brzina 200 ks/470Nm (15 sedišta)

Specifikacija dostupnih menjača

Menjači nude visok izlaz snage i momenta za trenutno ubrzanje i brzu vožnju bez napora, dok ergonomski dizajnirana ručica maenjača pruža lagano biranje stepena prenosa.
  • Durashift petostepeni manuelni menjač
  • Durashift šestostepeni manuelni menjač (115 PS TDCi/140 PS TDCi Duratorq diesel)

Odlična dinamika vozila

Kada provodite puno vremena u vozilu, vozne karakteristike kao kod putničkih automobila smanjuju zamor i stres. Upravljanje je lakše i osetljivije, olakšavajući vožnju u zakrčenim gradovima ili mavrisanje na malim prostorima. Takođe je i vožnja lakša bilo sa natovarenim ili nenatovarenim vozilom zahvaljujući poboljšanom sistemu oslanjanja.

Jednom u pokretu, podjednako ubrzanje tokom celog opsega broja obrtaja, bez obzira na opterećenost ili uslove vožnje, smanjuje napor prilikom vožnje. Takođe smanjenje buke, vibracija i tvrdoće čini celokupni osećaj tokom vožnje lepšim.

Bezbednost tokom vožnje

Prednje i zadnje disk kočnice sa ABS sistemom, EBD-om koji sprečava zaključavanje zadnjih točkova, BTCS-om koji sprečava proklizavanje prilikom kretanja, ESP sa HSA - svi sistemi Vam pomažu da kontrolišete vozilo u svakoj situaciji.

HSA

HSA sprečava prevrtanje vozila unazad tokom starta na uzbrdici. Drži točkove ukočenima nakon što otpusite pedalu kočnice dok vozilo stoji. Ovo uklanja svako cimanje tokom starta, i daje vozaču dovoljno vremena da pomeri stopalo sa pedale kočnice na pedalu gasa (nije dostupno na AWD modelima).

Tempomat

Kontrolisan sa dva prekidača ugrađenim na četvorokrakom, presvučenom kožom, upravljaču tempomat čini dugačke vožnje znatno podnošljivijima. 

Bookmark & Share