Fotografije i multimedija

Dizajn enterijera

Od momenta kada sednete u kabinu bićete oduševljeni komforom i naprednom tehnologijom. Sve je izajnirano u nameri da Vaš radni dan učini manje stresnim i prouktivnijim. Naravno, pobrinuli smo se da svi putnici su bezbedni i opušteni tokom putovanja.


Ručica birača brzina montirana na prednjoj konzoli

Nalazi se nadohvat ruke za lakše biranje brzina. Lokacija ručice birača takođe ostavlja neispunjen prostor na podu vozila i daje vozaču i suvozaču više prostora.

Inovativni prostor za odlaganje

Da bi bili organizovani u svakom momentu, osmislili smo nova rešenja za Vas. Pretinac za rukavice je dizajniran sa šinama koje mogu nositi A4 viseće fascikle. Takođe smo osmislili veoma korisni prednji prostor za odlaganje sa prostorom za A4 blok, plus, preklapajuća površina za rad sa držačima za čaše i dve 12V utičnice - idealno za rad sa papirimamu toku vožnje.

Putnička sedišta

Vaši putnici se mogu opustiti u prostranom konforu bilo da izaberete model sa 9, 12, 15 ili 17 sedišta. I bez obzira na dužinu putovanja, oni će ostati bezbedni jer znaju da su zaštićeni podesivim po visini naslonima za glavu i dijagonalnim pojasom sa tri fiksacione tačke.

Oprema enterijera

Ima prostora za sve, enterijer je opremljen praktičnimmkasetama za odlaganje Vaše papirologije i ličnih stvari. Naravno konfor kao kod putničkih automobila naglašen je materijalima visokih kvaliteta.

Zvučna zaštita

Velika buka spolja može učiniti svako putovanje zamarajućim. Zato smo dizajnirali u punoj dužini, izliveno nebo koje ima u sastavu izolacioni materijal koji eliminiše zvukove spolja.

 

Bluetooth®  sa glasovnom kontrolom

Bluetooth®  sa glasovnom kontrolom spada u opcionu opremu a omogućav Vam da podesite mnogobrojne funkcije bez ometanja vožnje ili skidanja ruku sa upravljača. Tako da možete primati i pozivati sa Vašeg mobilnog telefona, menjati stanice na radio uređaju, ili numere na Cd-u uz pomoć Vašeg glasa.

Samodopunjavajući ključ

Još jedno dosetljivo rešenje na Tourneu je vodootporno kućište ključa koji se sam dopunjuje. Dva minuta vožnje daje dovoljno snage za 32 operacije tako da je ključ uvek spreman za akciju.

Satelitska navigacija

Svi modeli Tournea mogu, u dopunskoj opremi, biti opremljeni lakom za upravljanje satelitskom navigacijom, čineći Vaša putovanja bržim a destinacije lakše za pronalaženje.

Tempomat

Kontrolisan sa dva prekidača ugrađenim na četvorokrakom, presvučenom kožom, upravljaču tempomat čini dugačke vožnje znatno podnošljivijima.

Paket za bolju vidljivost

Ovaj paket iz dodatne opreme uključuje kombinaciju "Quickclear windscreen" sistema, auto-svetla i brisača sa senzorima za kišu, i omogućava dobru vidljivost puta u bilo koje doba dana ili po bilo kakvim vremenskim uslovima.

Digitalni tahograf

Tahograf montiran na prednjoj konzoli Vam pomaže da lakše organizujet svakodnevni posao. On beleži vremena vožnje i odmora, brzinu, pređenu kilometražu i greške koje su se desile i čuva informacije narednih 365 dana.


 

Raznovrsno putničko vozilo

Transit Minibus nudi modele sa 9, 12, 15 i 17 sedišta, koji prevoze putnike u svetlom, prostornom dobro opremljenom enterijeru. Modeli sa 9 i 12 sedišta Vam nude i veliki prtljažni prostor. 

Bookmark & Share