Bezbednost i sigurnost

Transit Minibus može preći velike udaljenosti svake godine čuvajući putnike i tovar bezbednim i sigurnim sve vreme.


Sigurnosni alarmi

Možete mirno spavati bez obzira gde ste parkirali. Vaš Transit je opremljen:

  • Passive Anti-Theft Sistem (PATS) onemogućava startovanje motora kada ključ nije u bravi. Motor možete zaverglati samo prilikom korišćenja jedinstveno iskodiranog ključa.
  • Dodali smo i čeličnu zaštitu mehanizma za zaključavanje tako da mogu izdržati udare macola.
  • Jedinstveni "lock-in-latch" sistem eliminiše kablove i osovine izmežu brave i cilindra
  • Centralno ili duplo zaključavanje, otvaranje poklopca motora uz pomoć ključai poklopac otvora za sipanje goriva na zaključavanje odvraća potencijalne provalnike
  • Zaštićeni rezervni točak
  • Vidljivi broj šasije

Sledeća stvar koja odvraća provalnike je alarm sistem sa skenerima unutrašnjosti i nezavisnom baterijom kao rezervnim naponom. Ovaj alarm takođe nadgleda i priključak za prikolicu, kako bi zaštitio Vaš tovar. Sve ovo ide u prilog smanjenja rate Vašeg osiguranja.

Bezbednost putnika

Transit Minibus ima visok nivo sposobnosti da svojom karoserijom absorbuje energiju sudara i sprovede je dalje od putnika. Takođe smo učvrstili postolje i nosače prednjeg sedišta kako bi poboljšali bezbednost putnike.
Vozačev vazdušni jastuk kao standardna oprema i suvozačev i bočni vazdušni jastuci svi pomažu da zaštite Vaš dragoceni tovar.
I bez obzira na dužinu putovanja, oni će ostati bezbedni jer znaju da su zaštićeni podesivim po visini naslonima za glavu i dijagonalnim pojasom sa tri fiksacione tačke.

Bezbednost u vožnji

Rad je sam posebi težak zato smo dizajnirali Transit Minibus da bude što je moguće lakši za upravljanje i vožnju.
TPrednji i zadnji točkovi sa disk kočnicama, ABS i EBD sistemom, koji zajedničkom kombinacijom usklađuju kočionu silu između prednjih i zadnjih točkova. Ovo sprečava zadnje točkove da se zaglave posebno kada je vozilo prazno.
Upravljanje vozilom je olakšano i ugradnjom ESP sistema, prvi u auto industriji (nije opcija na benzinskim motorima i AWD modelima). Ovaj sistem automatski usklađuje snagu motora i silu kočenja da bi se izbeglo bežanje vozila sa pravca. Vozila sa ESP takođe su opremljena sa HLA sistemom kao standardnom opremom - olakšavajući polazak vozila na uzbrdici jer nema potrebe za upotrebom ručne kočnice.

Tempomat

Kontrolisan sa dva prekidača ugrađenim na ergonomskom četvorokrakom, presvučenom kožom, upravljaču tempomat čini dugačke vožnje znatno podnošljivijima.


 

Bookmark & Share