Evo ga Tranzit za svaki posao od 17.990 evra

U poslu retko dobijete drugu šansu da ostavite dobar utisak. Nema boljeg načina da ovo ostvarite nego da dođete sa stilom u mnogostruko nagrađenom Transitu. Ustvari njgovo ime je postalo toliko popularno tako da je Transit postao sinonim za kombi u mnogim zemljama.

 

Dizajn, stil, oprema i osećaj tokom vožnje uopšte čine Transit izvanrednim. Dinamične i ,moderne spoljne linije karoserije odaju profesionalni izgled. Unutra, kabina je prostrana, konfona sa najmodernijom tehnologijom dokazujući da možete da kombinujete posao i uživanje. Opremljen je motorima i menjačima koji su dizajnirani da izdrže rigorozan tempo rada. 

 

Pravna opaska:

Ovo je samo pregled Forda Transit Van i neke navedene funkcije mogu spadati u standardnu opremu na mnogim modelima dok druge mogu pripadati opcionim paketima ili biti dostupne samo na određenim modelima. Za preciznije detalje molimo Vas da kontaktirate Vašeg lokalnog dilera. 

 • Ključne karakteristike

  Stil karoserije

  Jak moderni dizajnkoji nudi sveobuhvatnu zaštitu.

  Stil enterijera

  Ergonomski dizajn za poboljšanje produktivnosti i profitabilnosti.

  Praktični prostor za odlaganje

  Sve što Vam je potrebno za rad je bezbedno odloženo.

  Ručica birača brzina montirana na prednjoj konzoli

  Nalazi se nadohvat ruke za lakše biranje brzina.

  Bezbednost tokom vožnje

  Ostanite mirni i kontrolišite vozilo u nsvakoj situaciji.

  Filter dizel čestica (DPF)

  Vrhunska tehnologija niske emisije gasova naročito pogodna za vožnju u gradu.

  Bluetooth®  sa glasovnom kontrolom (opciona oprema)

  Koristite Vaš glas da kontrolišete različite informativne funkcije

  Paket za bolju vidljivost (opciona oprema)

  Omogućava dobru vidljivost po bilo kakvim vremenskim uslovima. (opciona oprema)

   

 • Dizajn

  Stil karoserije

  Jak moderni dizajn Transita odaje utisak sposobnosti. Čeono, maska sa dve šine i velikim Fordovim znakom pokazuje svoj istorijat sa ponosom i okružen je velikim prednjim svetlima. Smela, moderna spoljašnjost je naročito ojačana kako bi pružila sveobuhvatnu pasivnu zaštitu.


  Transit SWB medium roof van

  Transit MWB low roof van

  Transit MWB medium roof van

  Transit LWB 'Jumbo' van
 • Nagrade i pohvale

  Internacionalni Van godine 2007

  Tranzitu je dodeljena prestižna nagrada "International Van of the Year 2007". Skup nezavisnih vodećih novinara za komercijalna vozila iz 19 evropskih zemalja, su jasno stavili do znanja da su ozbiljno impresionirani sa napretkom koji je Ford učinio. Rekli su:

  "Fordovi inženjeri su uzeli jedan od najboljih evropskih kombija i učinili ga još boljim. Bilo u gradskom saobraćaju ili na auto-putu, vožnja Ford Tranzitom je uživanje."

 • Životna sredina

  Posvećeni budućnosti

  Mi uvek težimo da smanjimo naš uticaj na životno okružnje. Skoro sva naša vozila i delovi od kojih su napravljeni (95%) mogu se ponovo upotrebiti u drugim vozilima ili tokom proizvodnje. Zvučna izolacija na našim vozilima je napravljena od starih farmerki i starih presvlaka nameštaja.

Bookmark & Share