Fotografije i multimedija

Dođite sa stilom u Turneo od 21.070 evra

Pojavite se na Vašem odredištu u stilu. Tourneo je dizajniran da bude nešto više od vozila za prevoz grupe ljudi. Smeo spoljašnji izgled, i pedantnost sa kojom su dizajnirani detalji u kabini, kreiraju perfektan imidž kod Vaših klijenata. Raznovrsni enterijer nudi mnoge domišljath karakteristika, pregrada i izuzetan komfor koji udovoljava i najzahtevnije korisnike.

Prednja vuča, na modelu sa kratkim međuosovinskim odstojanjem, znači da će te uživati u vožnji vozilom sposobnim za manevrisanje. Bilo da izaberete Tourneo sa 9 sedišta ili Tourneo GLX sa 8 sedišta, oba su opremljena ekonomičnim 2.2L Duratorq TDCi dizel agregatom. Za bolje ubrzanje i kruženje gradom odaberite petostepeni manuelni menjač.

Odlučite se za dodatnu opremu kao što je satelitska navigacija i Bluetooth® sa glasovnom kontrolom, i bićete u kontaktu sa kancelarijom, dok nalazite najbrži i najbliži put do Vašeg odredišta.

Ovo je samo pregled Forda Tourneo i neke navedene funkcije mogu spadati u standardnu opremu na mnogim modelima dok druge mogu pripadati opcionim paketima ili biti dostupne samo na određenim modelima. Za preciznije detalje molimo Vas da kontaktirate Vašeg lokalnog dilera.

Stil karoserije

Jak moderni dizajnkoji nudi sveobuhvatnu zaštitu.

Stil enterijera

Ergonomski dizajn za poboljšanje produktivnosti i profitabilnosti.

Ručica birača brzina montirana na prednjoj konzoli

Nalazi se nadohvat ruke za lakše biranje brzina.

Bluetooth®  sa glasovnom kontrolom

Koristite glas da bi kontrolisali različite funkcije.

ESP

Ostanite pribrani i kontrolišite voilo u svakoj situaciji.

Brisači sa senzorima za kišu

Automatski brisači koji Vam omogućavaju preglednost po svakom vremenu.

Satelitska navigacija

Neka Vaša putovanja budu brža a destinacije lakše za pronalaženje.

HLA

HLA sistem sprečava Prevrtanje vozila unazad pilikom polaska na uzbrdici.

Kontrola klime

Putujte komforno bez obzira na vremenske uslove

Automatska svetla

Ovaj tip svetala čini vožnju tokom sumraka mnogo lakšom.

ISOFIX dečija sedišta

Drugi red sedišta je spreman za instalaciju dečijih sedišta.

 

Stil karoserije

 

Jak moderni dizajn Tournea daje profesionalni izgled Vama i Vašem poslu. Trodelna maska, dovodi do izražaja Fordova ovalna i velika prednja svetla i stvara nezaboravni utisak. Tourneo je takođe veoma funkcionalan sa bočnim kliznim vratima kod svih modela, petokrakim naplacima od legure, karakterističnim izgledom karoserije i mogućnošću izbora metalik boje. 

 

biće objavljeno

Internacionalni Van godine 2007

 

Tourneo je baziran na Tranzitu kome je dodeljena prestižna nagrada "International Van of the Year 2007". Skup nezavisnih vodećih novinara za komercijalna vozila iz 19 evropskih zemalja, su jasno stavili do znanja da su ozbiljno impresionirani sa napretkom koji je Ford učinio. Rekli su:
"Fordovi inženjeri su uzeli jedan od najboljih evropskih kombija i učinili ga još boljim. Bilo u gradskom saobraćaju ili na auto-putu, vožnja Ford Tranzitom je uživanje."

Posvećeni budućnosti

 

Mi uvek težimo da smanjimo naš uticaj na životno okružnje. Skoro sva naša vozila i delovi od kojih su napravljeni (95%) mogu se ponovo upotrebiti u drugim vozilima ili tokom proizvodnje. Zvučna izolacija na našim vozilima je napravljena od starih farmerki i starih presvlaka nameštaja.

  

Bookmark & Share