Performanse

Mogućnost vrhunskih performansi je ključ uspeha svakog posla. Široki spektar agregata i menjača obezbeđuje Vam snagu baš kad Vam je najpotrebnija.


Moćni i efikasni

Oba modela imaju poboljšani i ekonomični 2.2L Duratorq TDCi dizel agregat, i petostepeni manuelni menjač. Priodno, servo uređaj je u standardnoj opremi kako bi Vam pomogao u gradskoj vožnji.

Odlična dinamika vozila

Kada provodite puno vremena u vozilu, vozne karakteristike kao kod putničkih automobila smanjuju zamor i stres. Upravljanje je lakše i osetljivije, olakšavajući vožnju u zakrčenim gradovima ili mavrisanje na malim prostorima. Takođe je i vožnja lakša bilo sa natovarenim ili nenatovarenim vozilom zahvaljujući poboljšanom sistemu oslanjanja.

Jednom u pokretu, podjednako ubrzanje tokom celog opsega broja obrtaja, bez obzira na opterećenost ili uslove vožnje, smanjuje napor prilikom vožnje. Takođe smanjenje buke, vibracija i tvrdoće čini celokupni osećaj tokom vožnje lepšim.

Vožnja sa manje stresa

Dizajnirali smo Tourneo da se ponaša kao putničko vozilo na mnogo načina. Kombinacija poboljšane dinamike vozila i didatnog unutarnjeg konfora čine da je svakodnevna vožnja daleko manj stresnija i manje umara. Takođe i svi putnici se mogu opustiti bez obzira koliko je duga vožnja.

Tempomat

Kontrolisan sa dva prekidača ugrađenim na četvorokrakom, presvučenom kožom, upravljaču tempomat čini dugačke vožnje znatno podnošljivijima.

HLA

HLA sprečava prevrtanje vozila unazad tokom starta na uzbrdici. Drži točkove ukočenima nakon što otpusite pedalu kočnice dok vozilo stoji. Ovo uklanja svako cimanje tokom starta, i daje vozaču dovoljno vremena da pomeri stopalo sa pedale kočnice na pedalu gasa.

ESP

ESP kontroliše iznenadne promene pravca, kočenje i ponašanje vozila. Sistem obezbeđuje da ostanete na željenom pravcu automatski smanjukjući snagu i kočenje pojedinačnih točkova ukoliko oseti gubljenje oslonca na putu.

Kurtoazna svetla

Kada izađete iz Vašeg Tournea noću, aktivairaju se svetla i ostaju uključena narednih 30sec omogućavajući Vam da se lakše udaljite od vozila. 

Bookmark & Share