Performanse i efikasnost

Napredni motori sa više snage.

Poboljšani motori projektovani su i konstruisani za pokretanje sva četiri tpčka i obezbeđuju optimlane performanse, efikasnu potrošnju goriva, snagu i sofisticiranost.


fordVeća snaga, manja potrošnja

2.2-litarski Duratorq TDCi dizel agregat već se dokazao svojim performansama, snagom i pouzdanošću, a sada je unapređen tako da pruža još više snage uz manju potrošnju.
Izaberite verziju od 130 KS sa 6-stepenim ručnim menjačem ili snažniju opciju od 160KS, koja dolazi sa 6-stepenim ručnim ili 6-stepenim automatskim menjačem.
Potrebno vam je više snage? U tom slučaju odaberite Duratorq TDCi od 3,2 litra sa 200 KS i 470 Nm obrtnog momenta.
Izuzetnu ekonomičnost iskazuju fabrički podaci o potrošnji i emisiji štetnih gasova: 6.5 l/100 km i 171 g CO2/km kod verzije od 160 KS sa 4x4 pogonom i ručnim 6-stepenim menjačem.

Manja potrošnja sa Auto Start Stop sistemom

Kada se vozilo zaustavi na semaforu ili u koloni, ova tehnologija automatski obustavlja rad motora, dok važni uređaji nastavljaju sa radom. Kada ste spremni za polazak, pritisnite kvačilo i odaberete prvi stepen prenosa, a motor će se ponovno pokrenuti. Auto Start Stop u gradovima može smanjiti potrošnju za 10%.

Za svačije potrebe

Potrebe vozača mogu da se razlikuju. Zbog toga je sada prvi put kod modela Ranger omogućen izbor između različitih odnosa između osovina kod verzije sa 2.2-litarskim Duratorq TDCi motorom od 160 KS i ručnim menjačem. To omogućuje optimalan izbor između potrošnje goriva i vučnog kapaciteta.

Bookmark & Share