U Novom Sadu novi Ford modeli po specijalnim cenama

Tradicionalni učesnici novosadske izložbe automobila, Grand M i Grand Motors, od 16. do 20. oktobra na 13. sajmu motornih vozila i opreme, u hali Master novosadskog sajma izlažu eksponate iz programa Ford, Volvo, Land Rover i Infiniti.

 

Najbrojnija je Fordova postavka – sedam automobila i dva laka komercijalna vozila. Prvi put na ovom mestu je Fordov najnoviji model – B-MAX. Eksponat s benzinskim motorom od 1,4 litra (90 KS) i paketom opreme Trend ima specijalnu sajamsku cenu od 11.990 evra sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti. Potencijalni kupci i znatiželjnici će moći da se upoznaju i sa Fiestom sa petoro vrata, benzinskim motorom od 1,25 litara (82 KS) i paketom opreme Trend koja ima promotivnu cenu od 10.730 evra, Focusom, takođe sa petoro vrata, benzinskim motorom od 1,6 litara (105 KS) i paketom opreme Trend, koji, sa izuzetno bogatom opremom, ima i izuzetnu cenu – 12.990 evra. Na istom mestu je i C-MAX Compact sa benzinskim motorom (isti kao i u Focusu), opremom Trend i cenom od 14.750 evra, kao i petovratni Mondeo sa dvolitarskim dizel motorom od 140 KS i Business paketom koji košta 20.990 evra. Posetioci novosadske izložbe će moći da razgledaju i model Kuga nove generacije sa dizel motorom istim kao u Mondeu i opremom Trend. Taj automobil se tokom sajma može kupiti za 23.430 evra. U Novom Sadu je izložen i najveći Fordov automobil – S-MAX, sa dvolitarskim dizel motorom (163 KS), prestižnim paketom opreme Titanium i sajamskom cenom od 26.490 evra.

 

Prvi put u Novom Sadu je i nova Ford Fiesta VAN, za koju je adaptacija u lako komercijalno vozilo obavljena u Srbiji, sa dizel motorom od 1,5 litara (75 KS) i opremom Trend, a košta 10.490 evra bez PDV-a. Na ovoj manifestaciji se pojavljuje i proslavljeni Ford Transit – u verziji Van 350 LWB, sa 2,2-litarskim dizel motorom od 125 KS i opremom Trend. To vozilo ima sajamsku cenu od 19.410 evra (bez PDV-a).

 

Grand Motors i Grand M podsećaju da su tokom sajma aktuelne neke od prodajnih kampanja, recimo „Staro za novo“, beskamatno kreditiranje za neke od Fordovih modela kao i specijalna cena za Ford Fiestu s klima uređajem – od 8.990 evra.

 

 

 

 

Bookmark & Share