Snižene cene za nove modele

   Grand Motors u saradnji sa nosadskom kompanijom Grand M, prodavcem i serviserom automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, na ovogodišnjem, 11. Auto show predstavlja najzanimljivije modele iz svoje ponude, koje potencijalnim kupcima nudi po posebnim, za ovu priliku osetno nižim cenama.

 

   Među eksponatima iz programa Ford su, recimo, evropski bestseler - Fiesta sa petoro vrata, benzinskim motorom od 1,25 litara (82 KS) za 8.990 evra u dinarskoj protivvrednosti, Fusion s benzinskim motorom od 1,4 litra (80 KS) za 9.990 evra, Ford Classic, takođe s petoro vrata, benzinskim motorom od 1,6 litara (100 KS) i opremom Anniversary po nikad povoljnijoj ceni za taj model od 11.490 evra! Publika novosadske auto fešte će imati priliku da vidi i novi Focus, koji specijalno za ovu izložbu ima za 1.500 evra nižu cenu, takođe nov model C-MAX sa 1.000 evra sajamskog popusta. Na velikom štandu Grand M izlaže i bogato opremljeni novi Mondeo (u verziji 2.0 TDCi Trend plus za 21.490 evra), sve traženiji model Kuga sa dvolitarskim dizel motorom od 140 KS i paketom opreme Trend za 22.990 evra, izuzetnog mališu – Ford Ka kao i neka od lakiih komercijalnih vozila, među kojima se izdvaja Transit VAN za 14.800 evra (bez PDV-a).

 

Na štandovima Grand M i Grand Motorsa posetioci 11. izložbe će moći da dobiju informacije o kompletnoj ponudi vozila namenjenih kupcima u Srbiji, kao i o uslovima finansiranja.

 

 


Fokus

Fokus


 

Bookmark & Share