Potpuno novi Ford B-MAX na auto salonu u Ženevi prikazuje jedinstven dizajn i tehnologiju bez premca

  • Fordov predsednik i izvršni direktor Alan Mulally će na Geneva Motors Show 2012 u martu ozvaničiti debi potpuno novog Ford B-MAX automobila u verziji spremnoj za proizvodnju
  • B-MAX-ov genijalan dizajn i tehnologija bez premca postavljaju nove standarde za pametna, kompaktna, vozila koja su „prijatelji“ urbanih sredina
  • Rešenja koja ga izdvajaju, između ostalog, uključuju tovarni prostor vodeći u klasi, visok kvalitet izrade i materijala, kao i napredne nove motore

KELN, Nemačka, 1. februar 2012. – Ford će široko otvoriti vrata svog potpuno novog, za proizvodnju spremnog, svestrano upotrebljivog kompaktnog vozila (compact multi-activity) B-MAX, koje će imati glavnu ulogu na salonu automobila u Ženevi, u martu 2012.

 

Fordov predsednik i izvršni direktor Alan Mulally će u Ženevi predstaviti novi B-MAX, koji obećava da će postaviti nove standarde svojim jedinstvenim dizajnom i tehnološkim karakteristikama najboljim u klasi. Njegov povratak u Ženevu, u punoj proizvodnoj formi, dolazi samo godinu dana od kako je na istom mestu predstavljen kao koncept vozilo.

 

“B-MAX kombinuje uzbudljiv, inovativan dizjan sa funkcijama koje su ranije mogle da se pronađu u velikim automobilima”, kaže Stephen Odell, predsednik i izvršni direktor Ford Evropa. “To je potpuno novi automobil koji odgovara na potrebe sve većeg broja kupaca koji žele mnogo više od svojih malih automobila.”

 

Uvođenje B-MAX-a u proizvodnju traži novi pristup konstrukciji vrata, što je rezultiralo široko otvorenim pristupom u unutrašnjost za vozače, putnike i prtljag; sa centralnim stubovima integrisanim u sama vrata. B-MAX će takođe odlikovati odlična izrada i visok kvalitet materijala, koji će se retko naći na pristupačnom, kompaktnom automobilu, zajedno sa fleksibilnim sedištima i prostorom za teret vodećim u klasi.

 

Fordov novi 1,0-litarski EcoBoost benzinski motor, sa svojom naprednom kombinacijom snage i efikasnosti, biće dostupan i u B-MAX-u, kao i Duratorq TDCi dizel motori. Ford B-MAX se naći u prodaji u Evropi kasnije ove godine.

 

Bookmark & Share