Najkreativnijem ucesniku - Fiesta na 10 dana i dzeparac

Do 10. jula otvoren nagradni konkurs „Šta sve možete sa Fiestom za 24 sata“

 

  U više evropskih država, među kojima je i Srbija, u toku je Fordov nagradni konkurs „Šta sve možeš sa Fiestom za 24 sata“, u kojem su za pobednike obezbeđene vredne nagrade. Organizator konkursa u Srbiji je generalni uvoznik Grand Motors, koji će pobednika – najkreativnijeg učesnika nagraditi desetodnevnim besplatnim korišćenjem nove Ford Fieste i džeparcem od 300 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

 

Konkurs je otvoren do 10. jula, a propozicijama je predviđeno da se takmičenje odvija u tri faze. U prvoj je potrebno da se zainteresovani prijave – na Facebook stranici Ford Srbija, da u par rečenica kratko opišu svoj savršeni dan sa Ford Fiestom, ali i da zakažu i obavezno obave test vožnju sa novom Fiestom.

 

U drugi krug, po odluci stručnog žirija, idu 24 najkreativnija sastava, u kojem će njihovi autori - 24 izabrane osobe - dobiti Ford Fiestu na besplatno korišćenje na jedan dan (24 sata), uz zadatak da naprave najmanje 24 fotografije koje prikazuju taj dan proveden sa Fiestom. Fotografije se postavljaju na Facebook, ali za njih se može glasati tek pošto sva 24 učesnika postave svoje fotografije - kako bi svi bili ravnopravni. Autor, učesnik konkursa na osnovu lajkova i odluke stručnog žirija, postaje pobednik ovog zanimljivog konkursa.

 

Pobednik stiče pravo da tokom leta, u terminu koji dogovori sa Grand Motorsom, besplatno koristi novu Ford Fiestu 10 dana – za putovanje po svom izboru. Njemu pripada i džeparac od 300 evra u dinarskoj protivvrednosti.   

 

Bookmark & Share