Moša bi i danas vozio Fordov automobil

U prostorijama SOS kanala u Beogradu početkom jula je predstavljena izdavačka kuća Više od sporta i dva njena prvenca - ponovljeno izdanje popularne knjige iz 1936. godine legendarnog novinara Politike Ljubiše Vukadinovića, „Hiljadu golova Moše Marjanovića“ i drugo – „Španija od našeg dopisnika“, autora Vladimira Stankovića. Partner u projektu „Hiljadu golova Moše Marjanovića“ je kompanija Grand Motors, generalni uvoznik, prodavac i serviser vozila Ford, koja se u izdanju pojavila pod sloganom „Moša bi i danas vozio najnoviji Fordov model“.

Čudnom koincidencijom, jedan od Fordovih modela, doduše starije generacije, vozi i učesnik ove promocije, glumac Petar Strugar, koji u filmu Montevideo, bog te video igra upravo Mošu Marjanovića. „Ford je moja omiljena marka, a dokaz je to što ljubomorno čuvam i ’negujem’ jedan vremešni model koji je i danas, posle mnogo decenija, u izvanrednoj kondiciji“, rekao je sve popularniji Petar Strugar.
Na promociji izdavačke kuće, čiji su osnivači poznati novinar Vladimir Stanković i Vlado Nedanoski, pojavilo se mnogo poznatih imena: selektor košarkaške reprezentacije Dušan Ivković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Bodiroga, košarkaši Žarko Paspalj i Dejan Tomašević, nekadašnji selektori fudbalske reprezentacije Ilija Petković i  Slobodan Santrač, bivši odbojkaški selektor Zoran Gajić, nekadašnji predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Den Tana…

 

 

Bookmark & Share