Marko Dikic i prijatelji putuju na finale Lige sampiona

 

 

U nagradnom konkursu Forda i Grand Motorsa više od 1.400 učesnika

 

Ford, dugogodišnji sponzor UEFA Lige šampiona i Grand Motors, uvoznik i prodavac automobila Ford, od 11. marta do 15. aprila 2013. su i u Srbiji organizovali nagradni konkurs Kugom na Vembli (Drive Kuga to Wembley), u kojem su nagrade za pobednika i trojicu (ili troje) njegovih prijatelja (rođaka) avio karte, smeštaj u Londonu, karte za filnalnu utakmicu 25. maja na Vembli stadionu i džeparac za celu grupu u vrednosti od 400 funti. 

 

Na ovaj nagradni konkurs se prijavilo više od 1.400 učesnika iz cele Srbije, kojoj je pripao jedan od 91 nagradnog paketa, koliko ih je Ford dodelio evropskim državama prijavljenim na jedinstveno takmičenje.

 

Propozicijama je bilo predviđeno da svaki učesnik popuni online prijavu i tačno odgovori na lako pitanje o jedinstvenoj novoj opremi na novoj generaciji Fordovog modela Kuga. Svima koji su dali tačan odgovor automatski je bio upućen poziv za test vožnju nove Ford Kuge u nekom od Grand Motorsovih centara u Srbiji. Posle vožnje popunjavao se upitnik sa 10 pitanja o automobilu Ford Kuga, o istorijatu UEFA Lige šampiona i o finalu ovogodišnjeg najvećeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

 

Pedesetak onih koji su tačno odgovorili na svih 10 pitanja i ispoštovali sve propozicije konkursa bili su pozvani da 24. aprila prisustvuju žiriranju i proglašenju pobednika, organizovanom u renomiranom beogradskom restoranu Pane&vino. Pred žirijem koji su činili client servise direktor u agenciji New Moment, Jasmina Nikolić, direktor brenda Ford u Grand Motorsu, Srđan Damjanac i poznati košarkaš Zoran Stevanović, finalisti su javno ponovili odgovor i na jedanaesto pitanje: Zašto baš ja? (na tom događaju).

 

Žiri je bio impresioniran iskrenošću i duhovitošću odgovora na to odlučujuće pitanje. Filip Janković je ovako obrazložio zbog čega bi baš on 25. maja trebalo da se nađe na Vembliju: „Zato što je mom tati rođendan 25. maja. On me je vodio na utakmice dok sam bio mali, pa je ovo idelan poklon – red bi bio da i ja njega sada povedem na tako veliku utakmicu.“ Dušan Šijačič: „Da bih na finalu zaprosio devojku i ispunio životni san“. Miloš Milutinović: „Zato što volim fudbal, zato što volim sport, zato što volim Ford“. Vladimir Ilić je bio još originalniji: kao odgovor na jedanaesto pitanje pripremio je stihove o ovom nagradnom konkursu!

 

O srećnom dobitniku je ipak odlučila kugla. U njoj su se našli upitnici četvorice finalista: Filipa Jankovića, Vladimira Ilića, Zorana Stamenkovića i Marka Dikića. Upitnik srećnog dobitnika – Marka Dikića, izvukao je gospodin Predrag Ćirić, vlasnik restorana Pane&vino. Tridesetjednogodišnji Marko Dikić, vlasnik privatne građevinske kompanije iz Beograda, u odgovoru na jednaesto pitanje je napisao: „Da ostvarim ne jedan, nego tri sna: sebi odraslom, detetu u sebi i svojoj devojci“.

Za trojicu koji su u ovom nagradnom konkusru imali manje sreće od pobednika, Sony je, kao jedan od sponzora Lige šampiona, obezbedio utešne nagrade, dok pobednik - Marko Dikić planira da u London povede dvojicu najbližih prijatelja i devojku.

 

 

 
 

 

 

Bookmark & Share