Kompletan pregled Fordova za samo hiljadu dinara

 

Svake subote posebna pogodnost za vlasnike automobila starijih godišta

 

Svake subote, počev od 2. marta, Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih vozila, vlasnicima automobila ove marke starijih godišta nudi jedinstvenu mogućnost: da u servisima u Beogradu, Nišu i Subotici saznaju sve o tehničkoj kondiciji svog automobila, po simboličnoj ceni - od samo 1.000 dinara (sa PDV-om).

 

Tokom detaljnog „skeniranja“, visokostručni majstori (koji redovno prolaze školovanje u Fordovim evropskim centrima) pregledaće najvitalnije komponente vozila: sisteme za kočenje, upravljanje i odvod izduvnih gasova; oslanjanje, transmisiju, signalno-svetlosnu opremu, pneumatike itd.

 

Za sve kvarove dijagnostikovane na ovim pregledima vlasnik će dobiti ponudu za otklanjanje uočenih nedostataka, uz veoma povoljnu cenu. Ukoliko se vlasnik odluči da nedostatke otkloni u nekom od Grand Motorsovih servisa još jedna povoljnost: ovaj pregled neće biti naplaćen.

 

Kao i za sva druga vozila koja se održavaju i popravljaju u Grand Motorsovoj prodajno-servisnoj mreži, i vlasnici koji se odluče za ovu izuzetnu ponudu, na sve ugrađene delove, kao i za rad, dobijaju uobičajenu garanciju.

 

Vlasnicima Fordova zainteresovanih za ovu servisnu akciju Grand Motors savetuje da zakažu termin za pregled – telefonom (011/20 90 650) ili prijavom na sajt www.ford.rs/Zakažite_Servis.

  

Bookmark & Share