Košarkaši oduševljeni Fordovima

Marić, Veseli i Kecman hvale prostranost, komfor i pouzdanost automobila poznate marke

Kratak predah do novih takmičarskih obaveza košarkaši Aleks Marić, Jan Veseli /Vesely/ i Dušan Kecman iskoristili su za još jedan susert s novinarima: ovog puta u pomalo neobičnom ambijentu – u Fordovom prodajnom salonu na Novom Beogradu. Ugostio ih je generalni uvoznik Fordovih automobila, Grand Motors, s kojim je Košarkaški klub Partizan u junu 2008. potpisao četvorogodišnji ugovor o marketinškoj saradnji.

U sportskoj biografiji trojice poznatih košarkaša KK Partrizan će biti upisan velikim slovima, a ono po čemu će još pamtiti svoju igračku karijeru u ovom klubu je i „druženje“ sa Fordovim automobilima.
„Ford je već decenijama najomiljenija marka u našoj porodici“, rekao je novinarima Aleks Marić. „Čim je stigao u Australiju, 1968. godine, moj otac je kupio prvog Forda i do danas u našoj familiji se voze samo Fordovi automobili. Dok nisam napustio Partizan, vozio sam Kugu. Oduševila me je svojom prostranošću, jer ima sasvim dovoljno mesta i za tako visoke kao što sam ja.“
Slični su utisci i Jana Veselog: „Vozio sam tri godine Fordove automobile i mogu da kažem samo sve najbolje o njima. Ukratko, sjajni su.“ Fordovim automobilima reči hvale je uputio i Dušan Kecman. O Fordovoj floti u KK Partizan tako misle i ostali igrači i rukovodstvo kluba. Oni nastavljaju „druženje“ s Fordovim automobilima, najmanje još jednu sezonu.

Svoje zadovoljstvo saradnjom sa Grand Motorsom, odnosno Fordom, KK Partizan je potvrdio i posebnim priznanjem, koje je na proslavi upriličenoj povodom završetka sezone, 11. juna uručeno direktoru marke Ford u Grand Motorsu, Srđanu Damjancu (levo na fotografiji). 

Bookmark & Share