Još 52 Focusa za MaxBet

Impresivna scena za srećan završetak poslovne godine: pred sam kraj 2017. ispred poslovnog kompleksa Grand Motorsa na Novom Beogradu upriličili smo predaju ključeva od 52 nova Ford Focusa, kojima kompanije MaxBet iz Novog Sada proširuje svoju flotu službenih vozila.

Time je Focus „flota" u toj kompaniji narasla na 95 vozila, jer je MaxBet ranije preuzeo 43 automobila iz iste familije. Uskoro će im se „pridružiti" još 10 Focusa u karavan varijanti i jedan Connect, pa će sreća za MaxBetove igrače „putovati" u 106 Fordovih automobila.

Pred Fordovom flotom je ozbiljna „kilometraža", budući da MaxBet, jedan od vodećih organizatora igara na sreću, ubrzano proširuje svoju poslovnu mapu, kako novim punktovima u svim većim gradovima u Srbiji, tako i u bližem susedstvu - u Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. U protekle dve decenije MaxBet grupacija je širila i svoje poslovanje, pa se, osim organizovanja igara na sreću, danas bavi i proizvodnjom, prodajom i servisiranjem elektronskih ruleta, poker stolova i slot mašina, ugostiteljstvom i pružanjem usluga na automatima za zabavu.

Bookmark & Share