Fordovi s lagera po izuzetnim cenama

 

Najjeftiniji automobil ove marke već od 7.990 evra

 

Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih vozila, nudi mogućnost da se u njegovoj i mreži prodajno-servisnih partnera u Srbiji neki od automobila sa lagera iz modelske 2012. godine kupi po izuzetno povoljnim cenama. Recimo, najjeftiniji automobil ove marke trenutno košta samo 7.990 evra, ali uz važnu napomenu: količine koje se nude po specijalnim cenama su ograničene.

 

U Grand Motorsu skreću pažnju na Fiestu s dizel motorom 1.4 TDCi (70 KS) sa troja vrata i opremom Trend, koja se u ograničenom broju nudi za 10.600 evra (sa svim dažbinama u dinarskoj protivvrednosti), što je za više od tri hiljade evra jeftinije od redovne cene.

 

Izuzetna prilika se pruža i za kupovinu Fieste sa benzinskim motorom od 1,25 litara (82 KS) sa petoro vrata i Trend paketom opreme kojem su dodati metalik boja i treći naslon za glavu na zadnjoj klupi – a sve košta 9.850 evra, odnosno 3.000 evra manje od redovne cene. Ako se u obzir uzme oprema koju ovo vozilo poseduje, ovakva Fiesta predstavlja najbolju ponudu u B segmentu po kriterijumu vrednost za novac (value for money).

 

Svi Fordovi novi automobili, uključujući i ove koji se nude po specijalnim „lagerskim“ („stock“) cenama, imaju petogodišnju garanciju.

 

 


 

 

Bookmark & Share