Fordovi na sajmu automobila u Kragujevcu

 

 

Sada već tradicionalni učesnik Sajma automobila u Kragujevcu, ovlašćeni prodavac i serviser Ford automobila i lakih komercijalnih vozila, VIVA COMPANY, i ove godine će, od 6. do 8. decembra, na Šumadija sajmu imati štand sa najnovijom ponudom putničkog programa renomirane marke.

Za potencijalne kupce Fordovih vozila i posetioce sajma VIVA COMPANY priprema nekoliko vrednih iznenađenja: popuste za servisne usluge i zimske pneumatike po sniženim cenama i na rate.

Iz ove kragujevačke kompanije podsećaju i na aktuelne povoljnosti pri kupovini Fordovih vozila: promotivne cene za Fiestu (od 8.990 evra, sa PDV-om, u dinarskoj protivvrednosti), B-MAX (od 10.990 evra) i Focus (od 12.990 evra), kupovinu po sistemu staro za novo, lizing aranžmane sa subvencionisanim kamatama od 3,99 odsto (primera radi, mesečna rata za Fiestu od 184,62 evra, B-MAX od 225,70, Focus od 266,67 evra), prodaju na kredit uz Ford finansiranje sa 0% kamate itd.

Za sve kategorije posetilaca Sajma automobila u Kragujevcu ulaz i parking su besplatni. Radno vreme je od 10 do 19 časova.

Bookmark & Share