Fordovi na lizing uz fiksnu kamatu od samo 3,99 odsto

U saradnji sa S-Leasingom, Grand Motors u mreži svojih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu, do kraja godine nudi mogućnost kupovine vozila šest brendova uz vrlo povoljnu fiksnu kamatu – od 3,99 odsto, bez skrivenih troškova i bez ikakve naknade za obradu zahteva za finansiranje.

 

Potencijalnim kupcima automobila Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar, Mazda i Infiniti se prepušta izbor lizing aranžmana - na 36 ili 39 meseci, uz učešće od 10 odsto (odnosno 30 odsto za komercijalna vozila Ford). Sva vozila koja se nude u prodajnoj kampanji s radnim nazivom „3,99 u 39“ su spremna za isporuku - mogu se preuzeti odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

 

Osim niske kamate, druga povoljnost je opcija kupovine po sistemu staro za novo: stručnjaci Grand Motorsa će obaviti besplatnu procenu vrednosti i vlasniku ponuditi najbolju sumu za otkup, koja se može „investirati“ u kupovinu novog automobila.

 

Evo primera nekoliko najatraktivnijih modela iz Fordovog programa koji se mogu kupiti na finansijski lizing, s fiksnom kamatom: za Fiestu s cenom od 8.990 evra (u dinarskog protivvrednosti), iznos rate u aranžmanu od 36 meseci je 199,04 evra (naravno, u dinarima), a ako se kupac opredeli za otplatu u 39 rata mesečna otplata je 184,62 evra. Za model B-MAX, koji košta 10.990 evra, u aranžmanu od 36 meseci rata je 243,31 evra, a u 39-mesečnom aranžmanu iznos rate je 225,70 evra. Focus, sa cenom od 12.990 evra, na 36 rata mesečno treba plaćati po 287,59 evra, odnosno po 266,67 evra ako se kupac opredeli za lizing na 39 meseci. Primeri tri modela važe i za individualne kupce, odnosno fizička i za pravna lica.

 

U Grand Motorsu skreću pažnju na izuzetno povoljne aranžmane za kupovinu lakih komercijalnih vozila Ford. Tako se najpopularniji model Transit može kupiti za mesečnu ratu već od 366,10 evra (za verziju čija je cena 19.100 evra bez PDV-a), s rokom otplate od 39 meseci. Ova vozila se takođe mogu preuzeti odmah po okončanju finansijskih formalnosti, imaju petogodišnju garanciju, a uz sve to Grand Motors obezbeđuje i pet besplatnih redovnih servisa.

Prodajna kampanja „3.99 u 39“ je pokrenuta u idealno vreme za preduzeća i preduzetnike – pred kraj poslovne godine kada se najčešće širi ili obnavlja putnička ili distributivna flota.

 

 

 

 

Bookmark & Share