Fordov izvrsni predsednik Bil Ford ce otkriti novi Mustang na dogadjaju Go Further 5-og decembra u Barseloni

Ford će takođe otkriti dva nova vozila i nove tehnologije pred probranom publikom od oko 2.500 dilera, zaposlenih i medija na Forumu i u CCIB areni. Očekuje se da desetine hiljada drugih gledaju “Go Further” događaj uživo.

"Pitanje koje primamo više nego bilo koje drugo je ‘kada će Ford Mustang doći u Evropu?", kaže Stephen Odell, izvršni potpredsednik Forda za Evropu, Bliski istok i Afriku. "Veoma smo uzbuđeni što će Bill Ford biti ovde da odgovori na to pitanje i pokaže divan novi Mustang koji će se prodavati u Evropi po prvi put."

Bill Ford će se na događaju “Go Further” pridružiti Odellu, Jimu Farleiu, izvršnom potpredsedniku u Fordu za globalni marketing, prodaju i servisiranje i Lincoln i Barb Samardzich, glavnom operativnom oficiru u Ford Evropa.

Događaj Go Further će biti dostupan uživo u 13:00 CET ili će moći da se gleda reprizno 5. decembra na više jezika na www.gofurtherlive.com; saopštenja za štampu, fotografije, video i grafički materijal će biti na raspolaganju i stalno ažurirani na gofurther.fordmedia.eu. Kliknite ovde da vidite video koji prikazuje kako je Mustang evoluirao tokom godina.

Bookmark & Share