Ford Transiti s pet godina garancije i pet godina besplatnog odrzavanja

Ford Transit, jedno od najpopularnijih lakih komercijalnih vozila u Evropi, potencijalnim kupcima u Srbiji je od 1. oktobra dostupan po posebnim prodajnim uslovima: uvoznik i serviser, Grand Motors, nudi ograničenu količinu tih traženih kombija pete generacije sada sa petogodišnjom garancijom i besplatnim redovnim održavanjem tokom prvih pet godina eksploatacije, odnosno do 150.000 prevaljenih kilometara.

 

Grand Motors skreće pažnju na dve najtraženije verzije Transita koji se mogu dobiti odmah po uplati: 330 MWB Van Trend i 350 LWB Van Trend. Oba pokreće 2,2-litarski turbo dizel sa 125 KS i 330 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Prvi ima zapreminu tovarnog prostora od 9 kubnih metara i korisnu nosivost od 1.465 kg, dok druga verzija raspolaže prostorom za transport tereta zapremine 12 kubnih metara i korisnom nosivošću od 1.549 kg. Vlasnicima je važno i da u oba vozila staju po četiri (dakako natovarene) euro palete.

 

Za kupce ovih vozila pripremljene su i posebne cene o kojima se zainteresovani mogu lično informisati u mreži ovlašćenih Fordovih prodavaca i servisera - u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu, Čačku i Kragujevcu.

 

 

 

 

Bookmark & Share