Ford pokrenuo najveci nagradni konkurs za ulaznice za UEFA Ligu sampiona

 

 

Besplatne ulaznice za finale za 364 osobe, plus besplatni avio prevoz i smeštaj i 400 funti za džeparac

 

 

Ford je 5. marta objavio da je pokrenuo nagradni konkurs "Vožnja do Vemblija" (“Drive to Wembley”), u dugogodišnjoj istoriji prestižnog fudbalskog turnira UEFA Lige šampiona do sada najveće takmičenje za osvajanje besplatnih ulaznica. 

 

Fudbalskim fanovima iz 27 država u Evropi Ford nudi šansu da osvoje 364 ulaznice za finale UEFA Lige šampiona, koje se održava 25. maja, na stadionu Vembli u Londonu. Svaki od 91 dobitnika će osvojiti ulaznice za četiri osobe, besplatan hotelski smeštaj, plaćene avio karte do Velike Britanije i nazad, čak i solidnu sumu za džeparac.

 

Ford, dugogodišnji zvanični partner UEFA Lige šampiona, u nagradnom konkursu koji je otvoren 11. marta, takođe nudi dodatne pogodnosti potencijalnim kupcima koji se opredele za test vožnju nove generacije modela Kuga kod Ford dilera. „Pametan“ SUV model biće prikazan u TV reklamama tokom utakmice UEFA Lige šampiona, na LED ogradnim panoima i preko digitalnih medija.

 

"Ovo takmičenje pruža ono što se novcem ne može kupiti – priliku da se iz prve ruke bude svedok najvećeg fudbalskog događaja u Evropi u ovoj godini", kaže Roelant de Waard, potpredsednik za marketing, prodaju i servis u Ford Evropi. "To je takođe prilika za potencijalne kupce da saznaju koliko je stvarno dobar naš pametan SUV model - nova Kuga.“

 

Sada u prodaji, nova Kuga je centralni deo Fordove strategije da se proširi u brzo rastućem evropskom SUV tržištu i da ponudi iznenađujući niz naprednih karakteristika i tehnologija, uključujući inteligentan Fordov sistem pogona na sve točkove, prvo u segmentu hands-free otvaranje prtljažnika – blagim pokretom stopala ispod branika i Ford SYNC sistem sa funkcijom pozivanja pomoći u vanrednim situacijama.

 

Ford, zvanični partner i službeni dobavljač automobila za UEFA šampionat od inauguralne sezone 1992/93-e, obezbediće novi model Kuga za prevoze u finalu – za transportno-logističku podršku.

 

Nagradni konkurs www.DriveToWembley.com je otvoren za prijave od 11. marta do 15. aprila. Fudbalski fanoviiz Srbije mogu da se uključe u takmičenje posetom stranici http://ford-ucl-kuga-icm.wundermaninteractive.com/default.asp?locale=sr-sr.

  

 

 

 

Bookmark & Share