Ford Focus na beskamatni kredit

Do kraja septembra Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih vozila, nudi mogućnost da se u njegovoj i mreži prodajno-servisnih partnera u Srbiji jedan od najpopularnijih modela - Focus kupi i na kredit, bez kamate i dodatnih troškova.

 

„Aranžman Ford finansiranja podrazumeva beskamatno kreditiranje iznosa do 7.000 evra s rokom otplate do 36 meseci i bez dodatnih troškova za obradu zahteva niti bilo kakvih drugih provizija, ukoliko se zahtev podnese u nekom od Ford salona“, kaže direktor marke Ford u Grand Motorsu, Srđan Damjanac. „Potencijalnim kupcima će svakako biti najzanimljiviji Focus u verziji s petoro vrata, benzinskim VCT motorom od 1,6 litara (105 KS) i bogatim paketom opreme Trend, koji u ovom kreditnom aranžmanu košta 12.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti.“

 

Evo i konkretnog primera: ukoliko se kupac opredeli za beskamatni kredit u iznosu od 7.000 evra, mesečna rata bi iznosila 194,44 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Ostatak do punog iznosa cene vozila (12.990 evra) može se platiti na tri načina – u gotovom, finansiranjem kroz kredit ili po sistemu staro za novo. Grand Motors, naime, nudi i tu pogodnost za kupovinu novog Focusa (ali i ostalih automobila iz programa Ford): da korišćeno vozilo, uz korektno procenjenu otkupnu vrednost, može da bude učešće za kupovinu novog.

 Bookmark & Share