Ford Fiesta za 8888 evra

Najpopularniji Fordov model u Evropi i u Srbiji – Fiestu, u varijanti sa troja vrata i paketom opreme Ambiente, generalni uvoznik, distributer, prodavac i serviser, Grand Motors, od 20. decembra nudi sa promotivnom, nikada do sada nižom cenom za tu verziju – za 8.888 evra, u dinarskoj protivvrednosti sa PDV-om i svim dažbinama.

 

Fiestu sa ovom cenom, u crvenoj ili teget boji, pokreće benzinski motor od 1.242 kubna centimetra sa 82 KS i 114 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Oprema se petostepenim ručnim menjačem, a fabrika deklariše prosečnu potrošnju u mešovitom ciklusu od 5,2 litra na 100 km.

 

U Ambiente paketu opreme su, između ostalog, ABS u kočnom sistemu sa elektronskom distribucijom kočne sile, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, servo volan podesiv po visini i dubini, treće stop svetlo, kodirani ključ (imobilajzer), centralno zaključavanje, nivelacija farova, tonirana stakla, branici u boji karoserije, elektro podizači prednjih stakala, ISOFIX nosači dečijih sedišta, čelični rezervni točak standardnih dimenzija, krovni spojler u boji karoserije, elektro podesivi, grejani retrovizori crne boje, čelični naplaci sa pneumaticima 175/65 R14, ručice na vratima crne boje, ICE Pack 7 - Radio/CD/MP3 sa šest zvučnika, displej sa prikazom dve linije teksta, audio komande na volanu, USB utičnica, dodatna MP3 utičnica, dnevna svetla. Dodatna oprema uključena u cenu su manuelni klima uređaj i treći naslon za glavu na zadnjem sedištu.

Redovna cena ovako opremljene Fieste je 9.875 evra, ali je Grand Motors u mreži svojih i ovlašćenih prodajno-servisnih centara u Srbiji sada nudi sa 987 evra popusta, za već pomenutih 8.888 evra. Podsećamo, za ovo, kao i ostala Fordova putnička vozila, važi petogodišnja garancija (na antikorozivnu zaštitu 12 godina). Za ovu verziju Fieste je propisano redovno servisiranje na 20.000 km ili najmanje jednom godišnje.

Bookmark & Share