Fieste na kredit jeftinije i do 550 evra

Specijalna ponuda Findomestic banke za Fordova vozila

U saradnji sa Findomestic bankom, Grand Motors je za kupce Fordovih automobila pripremio poseban kreditni aražman Grand Promo s kojim budući vlasnik najtraženijeg modela Fiesta može da uštedi od 530 do 550 evra.

Za ovaj kreditni paket Findomestic banka je odobrila posebnu kamatu stopu od 7,92 odsto i ona važi samo za kupovinu automobila Ford koje uvozi i prodaje Grand Motors. Redovna kamatna stopa na ovu vrstu kredita je inače 9,96 odsto. To znači da su neke verzije Fiesti kupljene u aranžmanu Grand Promo u krajnjem i do 550 evra jeftinije nego kada se kupac odluči za redovan auto kredit.

Ponuda Grand Motorsa i Findomestic banke je, recimo, jedna od najpovoljnih solucija za kupovinu veoma tražene Fieste s petora vrata, motorom od 1,25 litara (82 KS) i opremom Trend, koja inače košta 9.990 evra: za učešće je potrebno obezbediti 3.996 evra (40 odsto od vrednosti vozila), mesečna rata u narednih 7 godina (84 anuiteta) je 94,58 evra, nema zaloge na vozilo, nema ni obaveznog kasko osiguranja, a prosečna plata podnosioca zahteva za kredit ne sme da bude niža od 33.000 dinara.

Ovaj aranžman je još povoljniji ukoliko se stari Fordov automobil koristi kao „ulog“ za novu Fiestu, uz podsećanje da ponuđeni polovnjak ne može da bude stariji od osam godina.

Bookmark & Share