Fiesta i Focus uz petogodišnje beskamatno finansiranje

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser automobila marke Ford, pokrenuo je novu prodajnu akciju koja omogućava kupcima da prvi put po ovako povoljnim uslovima dođu do novog automobila. Pripremljene su znatno niže cene od redovnih, uz mogućnost beskamatnog finansiranje na period do pet godina.

 

Fiesta 1.25 (82 KS) sa petora vrata i standardnom Ambiente dodatno je opremljena klima-uređajem i trećim naslonom za glavu. Akcijski model može se kupiti uz ratu od samo 99 evra, a učešće iznosi 3.902 evra.  

 

Focus košta od 12.850 evra, što je za 2.150 evra povoljnije u odnosu na redovnu cenu, a dostupan je uz učešće od 4.650 evra i mesečnu ratu od 149 evra. Reč je o modelu sa efikasnim 1.0 EcoBoost motorom od 100 KS i Trend paketom sa digitalnim klima-uređajem. Poseduje i kožni volan i ručicu menjača, elektro pomične grejane retrovizore, sistem za nadzor pritiska u pneumaticima, radio CD uređaj sa USB priključkom, deljivi naslon zadnje klupe u odnosu 60 : 40...  

 

U ponudi Forda ističe se i model Kuga sa početnom cenom od 17.990 evra za verziju sa snažnim benzinskim turbo agregatom 1.5 EcoBoost (150 KS), prednjim pogonom (2WD) i paketom opreme Trend, dok Kuga 2.0 TDCi (150 KS) za 19.990 evra bez dileme predstavlja „best baj“ kao jedini SUV u segmentu sa dizel agregatom i cenom ispod 20.000 evra. 

 

Svim vozačima Forda, ali i automobila bilo kog drugog proizvođača, Grand Motors nudi mogućnost zamene uz doplatu po sistemu „staro za novo“. Od nedavno radi i sve vrste otkupa polovnih vozila proizvedenih od 2005. godine i kasnije. Pored otkupa  „staro za novo“, klijentima je ponuđena mogućnost otkupa po sistemu „staro za staro“ uz doplatu za neki od modela iz Grand Motorsove „Outlet“ ponude polovnih automobila. Posebno je interesantna  varijanta samo otkupa – gde doplata odnosno kupovina novog ili polovnog automobila ne predstavlja uslov. Uz profesionalnu procenu i korektne cene, isplata se obavlja u najkraćem mogućem roku. Svi zainteresovani klijenti za bilo koju vrstu otkupa treba da zakažu procenu minimum jedan dan ranije, a to mogu učiniti radnim danima od 9 do 17 časova, telefonskim pozivom na broj  011/20 90 613.

  

 

Bookmark & Share