Bezbrižnije s dokupljenom garancijom

 

Vlasnicima Ford automobila starosti do dve godine nudi se mogućnost da udvostruče garantni rok

 

Od 1. januara Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser automobila Ford, omogućava vlasnicima automobila ove marke starosti do dve godine, a kojima ističe dvogodišnja fabrička garancija, bezbrižnije korišćenje pune četiri godine – kupovinom produžene garancije.

 

Grand Motorsova produžena garanciju može da se dokupi kod bilo kog ovlašćenog servisno-prodajnog partnera za Ford vozila u Srbiji. Jedini uslovi su da je vozilo još uvek u osnovnoj fabričkoj Fordovoj (dvogodišnjoj) garanciji i da je održavano isključivo u ovlašćenim servisima za Ford vozila.

 

Produženom garancijom su „pokriveni“ svi vitalni sklopovi vozila, a konkretni uslovi produžene garancije opisani su u „Knjižici produžene garancije“, koja se, na zahtev, može dobiti kod svakog ovlašćenog Ford dilera.

 

Produžena garancija se može dokupiti za period od godinu dana (na primer: od redovnog servisa do sledećeg redovnog servisa) ili za period od dve godine odjednom. Za jednogodišnju produženu garanciju se doplaćuje 199 evra + PDV (u dinarskoj protivvrednosti po važećem kursu na dan fakturisanja), dok dvogodišnja produžena garancija košta 350 evra + PDV.

 

 

Bookmark & Share