Beskamatnim kreditima do novih Ford automobila

rand Motors i mreža njegovih ovlašćenih prodajno-servisnih partnera, kroz aranžman Ford finansiranje, kupcima nekoliko najtraženijih modela Fordovih automobila nudi veoma povoljne beskamatne kredite - na 36 rata, indeksirane u evrima, sa fiksnim mesečnim ratama i nominalnom kamatnom stopom od 0%.

 

Krediti se odobravaju sa rokom otplate do 36 meseci i to do 5.000 evra za modele Fiesta i B-MAX i do 7.000 evra za sve verzije modela Focus, C-MAX, Mondeo, Kuga i S-MAX. Nema troškova obrade niti održavanja kredita tokom celog perioda otplate, kao ni troškova delimične ili prevremene otplate kredita.

 

„Na ovaj način nudimo izuzetan modalitet delimičnog finansiranja - kao kada vam za novi automobil novac pozajme roditelji ili najbliži rođaci, dakle bez ikakvih dodataka na uzajmljena sredstva“, slikovito opisuju novu ponudu prodajni savetnici u Grand Motorsu.

 

U ovoj kompaniji podsećaju da put do novog Fordovog automobila nikada nije bilo kraći i jednostavniji, ne smo zbog beskamatnog kreditiranja, već i zbog toga što se kao učešće za kupovinu može iskoristiti i staro vozilo, proizvedeno posle 2005. godine. U takvom aranžmanu Grand Motors će ponuditi korektnu procenu polovnog vozila, a čitava procedura se može obaviti u vrlo kratkom vremenu i praktično sve na jednom mestu – u prodajnom salonu Ford vozila.

 

12.9.2014.

 

 


 

 

Bookmark & Share